Mehmet Akdoğan Ortaokulu

Belgegeçer : (033) 2247644
WEB https://mehmetakdoganoo.meb.k12.tr
Adres : ESENLER MAH. GÜLTEKİN SK. İSMAİL HAKKI TONGUÇ İHO NO 6 SELÇUKLU / KONYA
VİZYON : Kurumsal kimliği, sunduğu hizmet ve yetiştirdiği insan gücüyle,çağın gerektirdiği nitelikli eğitim anlayışıyla, İlçemizin ve İlimizin tercih edilen bir okulu olmak.
MİSYON : Mehmet Akdoğan Ortaokulu olarak misyonumuz; Atatürkçü düşünce sistemini özümsemiş, çağdaş, demokratik, lider özelliklerine sahip, toplumun değerlerini ve ahlakını önemseyen, okuduğu okula bağlı çocuklar yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle bizim görevimiz; öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, uygun öğrenme ortamlarında öğrencilerimizi etik değerlere bağlı kalarak yetiştirmek ve kendimizi sürekli geliştirerek, hayata ve orta öğretime hazırlayarak okulumuzda Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkelerini en üst seviyede gerçekleştirmektir.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :Öğlenci
Saatler : Başlama Saati 12:50 Bitiş Saati:18:30
Isınma : Merkezi Doğalgaz Sistemi ile ısınma sağlanmaktadır.
Servis : Okulumuzda servis hizmeti bulunmaktadır.
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : il Merkezine uzaklık 5 km. İlçe merkezine uzaklık 4 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :